Астрологічний прогноз на 20 грудня

506 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 20 грудня

 Овен

Ви не повинні відволікатися. Поки ви на роботі, не думайте про домашні справи, інакше можливі помилки. Сьогодні можете отримати добрі новини здалеку.

Телець

Ви можете змінити свою точку зору з якогось важливого питання і відчуєте, що вам полегшало через те, що перестали наполягати на своєму.

Близнюки

Чекайте на хороші новини або подарунки. Уважніше поставтеся до здоров'я, не вживайте алкоголю. Влаштуйте романтичний вечір з другою половинкою.

Рак

У творчих людей натхнення буде на висоті. Розкажіть про свої таланти. Зараз не час скромничати, якщо хочете досягти більшого. Вдалий день для поїздок.

Лев

Не бійтеся невідомого. Зайнятися тим, що раніше ніколи не робили, - це те, що вам зараз потрібно. Особисті стосунки вимагають особливої уваги.

Діва

Авральні дні на роботі. Та й в особистому житті вирують неабиякі пристрасті. Візьміть емоції під контроль і спрямуйте свою енергію в практичне русло.

Терези

Цього дня доведеться займатися вирішенням чужих проблем і з’ясовуванням стосунків з близькими. Не дайте собі потонути в океані господарських проблем.

Скорпіон

День бурхливих пристрастей та яскравих емоцій. Не забудьте при цьому про свої обов’язки на роботі. Саме час для купівлі різдвяних і новорічних подарунків.

Стрілець

Сьогодні буде чимало охочих вкрасти ваш час. Не дозволяйте маніпулювати собою, навчіться говорити при потребі «ні», навіть друзям.

Козеріг

Різдвяні дива можуть розпочатися вже сьогодні. Будьте готові до урагану емоцій і несподіваних подарунків. Але домашні клопоти нагадають про себе.

Водолій

Порожні розмови і чай-кава безперестанку – ось можливий сценарій сьогоднішнього дня. У ваших силах змінити його і зробити щось корисне і змістовне.

Риби

Мрії про теплі краї й фантастичні подарунки не даватимуть зайнятися власне підготовкою до свята. Мобілізуйтеся і розпочніть з простого – приберіть робоче місце.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також