Астрологічний прогноз на 20 лютого

538 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 20 лютого

 

Овен

Сьогодні слід бути акуратнішими, щоб уникнути критичних ситуацій у фінансах. Варто бути ощадливішими Зі списку термінових справ викиньте ті, які вам не подобаються. Займайтеся тим, що вас надихає.

Телець

Сьогодні спокуси потрібно обходити за три версти. Якщо не дотримуватиметесь порад зірок, то потрапите в пастку. Почуття гумору потрібно тим, хто встряне в суперечку. Все повинно бути в міру.

 Близнята

Сьогодні краще прикусити язика, якщо захочеться потеревенити в колі незнайомих людей. Дрібні справи закидати далеко не варто, вони ведуть до заробітку. Вдало складеться сімейний відпочинок.

Рак

Якщо побороти негативні наслідки своїх помилок, то результат буде високим. З приводу здоров'я не переживайте, але про загартувальні процедури не забувайте. Вечір проведіть із родиною.

Лев

Термінових справ буде багато, тому планування має бути на чільному місці. Творчим людям не завадить спочатку «переспати» з новою ідеєю, а потім братися за її реалізацію. Не виключена зустріч з друзями.

Діва

Терпіння і поступливість - ось ваша головна зброя сьогодні. Хороший день для одкровень і зізнань у почуттях. Якщо не відкриєтеся, то вибухнете як мильна бульбашка. Причому, в невідповідний момент.

Терези

Сьогодні не бажано перебувати у вирі чужих подій. Місця, де багато народу, теж краще уникати. Не завадить подумати про відпустку, щоб ввімкнути режим економії. В особистому житті доведеться зіткнутися з нерозумінням.

Скорпіон

Будьте серйознішими і конкретнішими, ставлячи перед собою якусь мету. Обов'язково організуйте похід у спортзал, м'язи «занудьгували» за тренажерами. Не забувайте і про відпочинок.

 Стрілець

Вас очікує неймовірна і яскрава зустріч. Вона може статися не тільки на вулиці, але й на роботіУдача сьогодні буде на боці рекламних агентів, журналістів і бізнесменів. Фінансова сфера рівна, якщо не боятися ризикувати.

Козеріг

Зірки обіцяють фантастичний день. Але якщо будете тільки мріяти, то далеко не заїдете. Доля подарує масу чарівних зустрічей. Вечір проведіть на природі, але одягайтеся тепліше.

Водолій

Помахайте минулому рукою і повністю віддайтеся дню сьогоднішньому. Легко вдасться вибратися зі складної фінансової ситуації,  але все ж будьте ощадливішими. Вечір створений для кохання.

Риби

Шансів на фінансове «одужання» мало. Невеликий конфлікт - результат ваших необачних висловлювань. Намагайтеся бути більш стриманими у колі сім'ї, інакше будете довго відновлювати мир і злагоду.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також