Астрологічний прогноз на 22 лютого

663 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 22 лютого

 

Овен

Активний і перспективний день, тому на дрібниці відволікатися не доведеться. У любовній сфері постарайтеся знизити вимоги до другої половинки.

Телець

Зірки пророкують блискавичне вирішення матеріальних і побутових проблем. Якщо хочеться досягти більшого, то потрібно встати раніше.

Близнята

Перед вами сьогодні постане сто завдань, а вирішити їх потрібно за кілька годин. Перспективними будуть зустрічі з діловими партнерами.

Рак

Ви гасатимете весь день, але ефекту від цієї гонки нуль. Вирішення особистої проблеми трохи затягнеться. Подбайте краще про здоров'я.

Лев

Клопіткий день. Але якщо набратися терпіння, багато питань здадуться найлегшими. Обмірковуйте кожне слово під час розмови з коханою людиною.

Діва

Вас сьогодні похвалять, але можуть і позаздрити. В особистому житті не знищуйте те, що будувалося з великими труднощами.

Терези

Цей день може затьмаритися якоюсь неприємною новиною. Але надвечір ураган емоцій стихне, і стосунки з близькою людиною вийдуть на позитивний лад.

Скорпіон

За вікном поки ще зима, а настрій уже весняний. Роботи багато, причому термінової. Оминайте супермаркети і бутіки – економія насамперед.

Стрілець

Зірки пророкують чудовий день, але зусиль доведеться докласти чимало, щоб він таким став. Свої геніальні ідеї притримайте поки що при собі.

Козеріг

Чим повільніше працюватимете, тим швидше прийдете до хорошого результату. Поспіх у сімейних стосунках також може зашкодити.

Водолій

Сьогодні саме той день, коли можна стати романтиком на 100%. Але для цього треба перестати думати тільки про роботу та гроші.

Риби

Буде безліч приводів, щоб дещо змінити у своєму житті. Терміново займіться здоров'ям і харчуванням. Вечір  принесе добрі новини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також