Астрологічний прогноз на 23 серпня

188 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 23 серпня

Овен

Займайтеся своїми обов'язками, але від додаткового навантаження краще відмовитися. Втома може негативно позначитися на самопочутті.

Телець

Сьогодні зверніть увагу на справи, які були відкладені раніше і чекають свого часу. Не накопичуйте негативних емоцій.

Близнюки

У вирішенні поточних справ довіртеся інтуїції. Чіткий план та довгострокова стратегія допоможуть у цьому. У стосунках х близькими людьми будьте терплячішими.

Рак

Хороший день для вирішення фінансових справ. Сьогодні ви можете знайти додаткове джерело доходу. Зірки радять позбутися зайвих зв'язків.

Лев

День складний та емоційно нестабільний. Багато чого йтиме не так, як ви планували. Надмірна опіка близьких може зіпсувати ваші стосунки.

Діва

Комусь із близького оточення буде потрібна ваша допомога та підтримка. Спілкування з рідними допоможе уникнути похмурих думок.

Терези

Ви відчуватимете дратівливість та підвищену чутливість до того, що відбувається, тому спокійно та плідно працювати буде складно. Вам потрібно зберігати холоднокровність.

Скорпіон

Щоб день минув вдало, покладайтеся на свою інтуїцію та досвід, не слухайте чужих порад. Будьте обережнішими в розмовах і не діліться особистою інформацією.

Стрілець

Можливе нерозуміння з рідними, взаємні причіпки та закиди. Шукайте компроміс, згладжуйте гострі кути. Вечір краще провести на самоті, відновити душевний спокій.

Козеріг

 Розподіліть час між своїми безпосередніми обов'язками та господарськими питаннями, які більше не можуть чекати. День не підходить для початку чогось нового.

Водолій

Уникайте будь-яких напружених ситуацій. Інакше це може негативно вплинути на ваше самопочуття. Краще займатися справами на самоті і не відволікатися.

Риби

Зірки рекомендують уникати будь-яких суперечок чи дискусій, щоб не розпочати серйозного конфлікту. Слідкуйте за самопочуттям.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також