Астрологічний прогноз на 29 липня

271 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 29 липня

Овен

Перша половина дня буде насиченою та успішною. Є ймовірність вдалих збігів та обставин, які будуть вам на руку.

Телець

Проблеми сьогодні  потрібно вирішувати швидко, не відкладаючи їх на потім. Не відмовляйтеся від допомоги колег чи рідних, так ви встигнете більше.

Близнюки

Потрібно знизити активність та зайнятися своїм здоров’ям. Зірки радять більше часу провести на самоті, прислухатися до себе.

Рак

 Сьогодні важливо не вступати у суперечки і тримати свою думку при собі. Ваше бажання довести свою правоту не принесе нічого доброго.

Лев

Можливі непередбачені домашні проблеми, які вимагатимуть вашої участі та певних фінансових витрат. Після обіду – час релаксу і сюрпризів.

Діва

 День не підходить для вирішення фінансових питань або будь-яких зобов'язань з вашого боку. Однак в особистих відносинах все складається вдало.

Терези

Ви швидко впораєтеся із рутинною роботою, а ось нові справи сьогодні краще не починати. Домашнє господарство потребує вашого втручання.

Скорпіон

Є ймовірність, що доведеться змінювати плани - обставини складуться не на вашу користь. Увечері ви отримаєте хороші новини.

Стрілець

День вдалий та продуктивний у всіх сферах. Обговорення планів із близькими людьми допоможе уникнути прорахунків і невдач.

Козеріг

Перша половина дня більш вдала. Надвечір можливі дрібні неприємності, які можуть зіпсувати настрій і спричинять витрати.

Водолій

Готуйтеся до метушливого дня, коли у вас не буде часу на справді важливі питання. Намагайтеся зберігати холоднокровність, уникати конфліктів і сварок.

Риби

 Зірки радять самим піднімати собі настрій та спілкуватися з оптимістичними людьми. Контролюйте емоції, не зліться через дрібниці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також