Астрологічний прогноз на 30 липня

377 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 липня

Овен

У суперечках чи розмовах не переходьте за рамки дозволеного. Підвищений емоційний рівень може стати на заваді роботі.

Телець

Надмірна відповідальність може призвести до перенапруження та погіршення самопочуття. Збавте оберти і займіться особистими справами.

Близнюки

Напади лінощів будуть долати вас зранку. Намагайтеся не заздрити успіхам інших, краще зосередьтеся на своїх обов'язках.

Рак

Не бійтеся ділитися своїми ідеями чи пропозиціями. Можливий додатковий заробіток і цікаві пропозиції щодо співпраці.

Лев

Гарний настрій та високий рівень енергії допоможуть вам швидко та успішно вирішувати проблеми. Якісь події змусять вас змінити початкові плани.

Діва

Можливі незначні проблеми зі здоров’ям. Не відкладайте похід до лікарі, не займайтеся самолікуванням. Є шанс придбати дорогу, але давно бажану річ.

Терези

Поспіх у цей день призведе до прорахунків та помилок. Стресовий стан зніміть вечірнім тренуванням або тривалою прогулянкою.

Скорпіон

Не варто давати поради, якщо про них не просили. Ініціативи цього дня можуть поставити вас у неприємну ситуацію. Виявляйте обережність у спілкуванні.

Стрілець

Зміни вже на порозі, деякі дуже кардинальні. Будьте обережні при нових знайомствах і не відкривайте свої плани першому зустрічному.

Козеріг

Справами сьогодні краще займатися самостійно, не просити навколишніх про допомогу. Результат їхньої роботи вас навряд чи влаштує.  

Водолій

Не втрачайте концентрації, коли займаєтеся серйозними справами: є ризик зробити помилку. Корисно прислухатися до своєї інтуїції.

Риби

Складний та напружений день. Поспіх призведе до помилок, тому будьте уважні. В особистому житті все складається чудово: ваші стосунки розвиваються.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також