Астрологічний прогноз на 4 серпня

512 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 4 серпня

 

Овен

Зірки не радять робити вчинки, після яких вам буде соромно. Причому, не тільки за себе, але і за своїх близьких. Господарськими та фінансовими питаннями будуть займатися сімейні люди.

Телець

Приємний і легкий день. Намагайтеся спілкуватися з людьми, від яких іде суцільний позитив. Пам'ятайте, що 5 хвилин сміху сприятливо позначаються на самопочутті. Цікава зустріч зафарбує вечір в теплі тони.

Близнята

Сьогодні ви будете сперечатися з усіма підряд. Корисно зайнятися творчістю, відпочити на пляжі і в що-небудь пограти. Цей день може подарувати справжнє кохання, будьте уважнішими.

 Рак

Не бажано витрачати енергетичний запас на дурниці. Сили знадобляться для вирішення господарських і побутових проблем. Самотні люди будуть налаштовані на зустріч з долею.

Лев

Потрібно визначитися, що для вас на першому плані, а що взагалі можна забути. Плідний день для всіх, хто захоплений мистецтвом і творчістю. В особистих стосунках тимчасове затишшя.

Діва

Сьогодні не буде і хвилинки, щоб відпочити і перевести дух. Робота займе весь час, з усіма наслідками. Вечір – тільки для релаксу. Тим, хто перебуває в дорозі, необхідно бути уважнішими.

Терези

Зірки обіцяють метушливий день, який пролетить мов мить. Зате ви жодного разу не згадаєте про ті негативні моменти, що пережили напередодні. Корисно усамітнитися на природі і все обміркувати.

Скорпіон

Сьогодні ні в якому разі не можна розслаблятися. Трохи втратите пильність – і прощавай, кар’єра. Блискавично вирішуватимуться фінансові проблеми. А особисті – потребують часу.

Стрілець

Не завадить проконсультуватися з лікарем стосовно стану здоров’я. Можливо, ви перепрацювалися, тому без лікування не обійтися. Збавте трохи оберти і відпочиньте від усіх і всього, бажано на природі.

Козеріг

Сьогодні не можна відмовлятися від запрошень будь-якого характеру. Ділові або романтичні - всі вони ведуть до перспектив. День вдалий для невеличкого шопінгу і романтичних прогулянок.

Водолій

Робота закриє весь життєвий небосхил. Відпочити вдасться тільки під вечір. Фінансова винагорода буде неочікуваною і дуже достойною. В амурних справах все складеться саме так, як ви й мріяли.

Риби

Цей день вас підбадьорить і надихне, але не відразу. В особистому житті уникайте категоричності й суперечок. Є ймовірність незначного конфлікту. Побутові труднощі краще перемагати разом з родичами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також