АТОвець, якого у Здовбиці образив маршрутник, виявився «липовим»

8596 2

Ми у соцмережах:

АТОвець, якого у Здовбиці образив маршрутник, виявився «липовим»

На вихідних у Здовбиці водій маршрутки відмовився чекати АТОвця, який на милицях біг до автобусу.

 Про це повідомляла волонтер Мар’яна Рева.

Мешканець Здолбунова Сергій Гридін із небайдужими вирішили провідати військовика, щоб вибачитися за дії водія. Однак ця історія отримала несподіваний поворот:

- У розмові з бойовим полковником щось здалося трохи дивним. Він «плавав» у фактах , та й поведінка не дуже відповідала офіцерському званню. На прохання показати на всяк випадок якісь документи продемонстрував зачовгану копію посвідчення УБД, зазначивши, що оригінал йому порвали у транспорті злі люди (правда, дякувати Богу, не в нашому місті). Причому прізвище в УБД чомусь зовсім не співпадало з паспортними даними. Залишатись у Здолбунові (за його словами) мав ще дві доби.

Пізніше ми помітили, що під’їхало таксі, а буквально за хвилину з’явився наш «полковник» у повній бойовій готовності до виїзду. На запитання, чи не потрібна йому допомога, щоб завантажити речі, він несподівано зірвався і кинувся тікати, досить вправно і швидко перебираючи милицями. За ним потрюхикала і дружина, вигукуючи не зовсім зрозумілі фрази, які наводили на думку про її належність до ромської національності.
Далі не цікаво. Погоня з Юрій Пшеничний, поліція, профілактична бесіда… Шахрайство довести важко, адже гроші люди давали самі, проблеми із здоров’ям дійсно є, ну а те, що посвідчення липове – то вже таке.

Читайте також по темі: У Здовбиці маршрутник не почекав воїна АТО, що біг на милицях


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також