Аваков нагородив зброєю 438 осіб

869 0

Ми у соцмережах:

Аваков нагородив зброєю 438 осіб

Стало відомо, скількох людей нагородив зброєю міністр Аваков за минулий рік. Серед них - військовослужбовці, поліцейські, волонтери, державні та громадські діячі.

 

“Протягом 2019 року відомчою заохочувальною відзнакою МВС вогнепальною зброєю нагороджено 438 осіб”, – йдеться у відповіді від МВС на відповідний інформаційний запит Української правди.

У міністерстві відзначили, що на кожного власника зброї завели особисту справу для контролю за обігом зброї. Але в МВС не вказали, скільки нагородили нардепів, спецназівців або добровольців.

Крім того, в міністерстві не вказали, яким саме видом зброї нагородили людей. Там додали, що це персональні дані, “поширення яких без згоди суб’єкта або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини”.

Пізніше у МВС уточнили, що 215 одиниць нагородної зброї отримали поліцейські, 101 – військовослужбовці та інші правоохоронці та 112 – державні та громадські діячі і волонтери.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також