Барні стільці в інтер`єрі

558 0

Ми у соцмережах:

Барні стільці в інтер`єрі

Шукаєте цікаву ідею для інтер'єру? Як на рахунок барної стійки? Вона буде вигідно виглядати як в маленькому, так і у великому приміщенні. Також з її допомогою ви можете легко зонувати простір: розділити кімнату на кухню і вітальню, додати міні-кабінет, створити додатковий простір для перекусів і швидкого частування. А якщо сім'я невелика, барною стійкою можна повноцінно замінити обідню зону. Але є один важливий момент, без якого це місце буде не таким цінним і стильним - барні стільці, про які потрібно подбати завчасно.

Застосування барних меблів в інтер'єрі

Пара стильних барних стільців - простий спосіб перетворити звичайну кухню-столову на оригінальну дизайнерську кімнату. А власникам невеликих кухонь слід придивитися до барних табуретів. Перевагою табуретів над стільцями є те, що їх можливо повністю засовувати під стіл і вони не займуть багато місця.

Барна стійка разом із стільцями чи табуретами зможе замінити обідній стіл, виконати функцію домашнього міні бару і навіть робочого місця. Якщо ви шукаєте стільці, які підійдуть саме для таких випадків, вибирайте зручні моделі зі спинками і підлокітниками.

Для поціновувачів домашніх вечірок, перегляду кінофільмів під час сніданку та вечері спеціалісти рекомендують придбати стільці з влаштованим поворотним механізмом і регульованою висотою. Зручні і сучасні моделі особливо актуальні на малогабаритній кухні. Вони легко обертаються навколо своєї осі, збільшуючи при цьому зону досяжності. Барні стільці та табурети додадуть інтер'єру родзинки і яскравості. З їх допомогою можна легко розбавити палітру. Цікаві різнокольорові моделі обов'язково знайдуть своє місце в будинку. Яскраві плями часом потрібні навіть в однотонній кімнаті.

Особливості вибору барних стільців

При виборі барного стільця, звертайте увагу на моделі з підставкою для ніг. Такі меблі більш комфортніші у використанні, дозволяють зручно розташувати ноги і попереджують їх бовтання в повітрі.

Найголовнішим критерієм вибору барного стільця є надійна опора. Важливо з якого матеріалу виготовляються меблі. Українські і зарубіжні виробники на вибір пропонують наступні варіанти сировини:

• дерево;

• метал;

• пластик.

Кращі в цьому питанні моделі зі сталі та дерева. Варто відзначити, що металеві барні стільці надійні, за ними легко доглядати. А ще такі моделі добре підійдуть до сучасного інтер'єру - простота і міцність їх головний плюс. Пластикові стільці в інтер'єрі теж виглядатимуть дуже ефектно. Їх різноманітність дозволить кожному знайти улюблену модель, а прозорі вироби додатково візуально збільшують площу приміщення, наповнять його необхідним простором. Для створення ще більшого затишку відмінно підійдуть дерев'яні барні стільці. З оббивкою або без неї - такі моделі додадуть кімнаті характеру. Стільці під колір кухні - хороший, а головне - перевірений, варіант. Якщо ви все ще сумніваєтеся з вибором кольору, то краще зупиніться на цій ідеї. Занадто нудно? Тоді стільці однієї моделі, але різних кольорів, ваш варіант.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також