Батьки та влада домовилися: у Вирах діти знову сядуть за парти

1265 0

Ми у соцмережах:

Батьки та влада домовилися: у Вирах діти знову сядуть за парти

Сьогодні під час робочої поїздки у Вирівську ОТГ голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зустрівся з батьками, які не пускають своїх дітей до школи через те, що заклад переповнений. Домовилися, що тимчасово збудують модульне приміщення. Профінансує ОТГ.

 Відзавтра, з 27 лютого, діти підуть до школи. Натомість, у п’ятницю у Рівненській ОДА збереться ініціативна група. Віталій Коваль, профільний департамент, батьки, голова ОТГ, директор школи спільно складуть чіткий графік будівництва нового закладу.

Так, першочергово, до кінця березня, проєкт зведення Вирівської школи подається на ДФРР на 2021 рік. Після цього громада оголошує тендер уже в цьому році і початок цих робіт буде фінансувати Вирівська ОТГ. На сьогодні в громади є необхідні для цього кошти. А вже у 2021 році до будівництва долучать фінансування ДФРР.

«Проєкт школи дороговартісний – 137 млн грн. Тому громада погодилася його відкоригувати. Тобто будувати поетапно, розбивати на черги, щоб діти скоріше могли сісти за парти у новому закладі», - зазначив Віталій Коваль.

До слова, цьогоріч у Вирах випускається 40 дітей, а вже 1 вересня піде до школи близько 70 дітей. Громада знайшла варіант, як уникнути ще більшої завантаженості закладу. За місцеві кошти будують модульне приміщення, де діти будуть навчатися.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також