«Батьківщина» - за електромонтера на голову, бо він – Денисюк!

1201 0

Ми у соцмережах:

«Батьківщина» - за електромонтера на голову, бо він – Денисюк!

Дев’ятьох кандидатів на посаду голови Костопільської ОТГ зареєструвала територіальна виборча комісія на вибори, які відбудуться 25 жовтня.

З відомих костопільчанам осіб серед кандидатів є нинішній міський голова Євгеній Денисюк та його перший заступник Андрій Ткачук.

Декотрих осіб, про яких раніше говорили, нібито вони будуть балотуватися, у цьому списку немає.

Не зареєстрували й кандидата від «Батьківщини» Сергія Ткачука – нинішнього голову Костопільської райради, яка працює останній місяць, а після виборів буде ліквідована. Але в списку є інший Сергій Ткачук – 40-річний мешканець Житомирщини, член УНП, директор ТОВ «Нова формула успіху». Ніхто в Костополі його не знає, але знають його прізвище. Та тільки-но ТВК прийняла його документи, як того ж дня, останнього, коли можна було подати документи, на комісію подав документи ще один так званий технічний кандидат з відомим прізвищем – Віктор Денисюк. Цей 62-річний чоловік мешкає в Костополі і працює електромонтером Костопільської дільниці «Рівнегазу». Міським головою, як і Сергію Ткачуку з Житомирщини, йому не стати, та й не збирався він, і це очевидно. Ні на агітаційні намети, ні на листівки кандидата Віктора Денисюка ніхто витрачатися не буде. Таку несподівану пропозицію пану Денисюку, мабуть, зробив його керівник – начальник Костопільського управління газового господарства «Рівнегазу» Валерій Деркач, оскільки він є членом партії «Батьківщина». Тож коли прийняли документи у кандидата Сергія Ткачука, того ж дня з’явився й кандидат Віктор Денисюк.

27 вересня Територіальна виборча комісія розглянула документи тих, хто подавав їх в останні визначені законом дні. Голову райради Сергія Ткачука та увесь список кандидатів до ради громади від «Батьківщини» кандидатами не зареєстрували, а іншого Сергія Ткачука та електромонтера Віктора Денисюка – так. При цьому члени ТВК від «Батьківщини» без пояснення причин не голосували за технічного кандидата Сергія Ткачука, а за Віктора Денисюка вони проголосували одноголосно.

Після відмови у реєстрації голова райради Сергій Ткачук зробив заяву на Фейсбуку, в якій назвав відмову у реєстрації через допущені у документах помилки «політичною розправою». Однак навіть ті кандидати та партії, які уперше беруть участь у виборах, змогли оформити пакет документів так, щоб «розправ» не було.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також