Без голів

1776 0

Ми у соцмережах:

Без голів

Після поразки з рахунком — 0:1 у Комарному від «Газовика-Скали» футболісти «Вереса» грали на своєму полі з «Техно-Центром» з Рогатина (це Івано-Франківська область). На жаль, і цього разу підопічні Григорія Шаламая не порадували голами, щоправда й гостям не дали порадіти — 0:0.

Після поразки з рахунком — 0:1 у Комарному від «Газовика-Скали» футболісти «Вереса» грали на своєму полі з «Техно-Центром» з Рогатина (це Івано-Франківська область). На жаль, і цього разу підопічні Григорія Шаламая не порадували голами, щоправда й гостям не дали порадіти — 0:0. До пасиву рівнян можна віднести попередження Сергія Дьомушкіна, який вимушений буде пропустити 3 травня наступну гру у Чернівцях проти «Буковини». Домашня нічия не вплинула на турнірне розташування «Вереса», він, як і раніше, шостий у групі А другої ліги.

Результати інших матчів туру: «Динамо-3» — «Газовик-Скала» — 1:0, «Поділля» — «Енергетик» — 4:0, «Нива» — «Карпати-3» — 2:1, «Система-КХП» — «Ковель-Волинь-2» — 3:0, «Чорногора» — «Нафтовик» — 2:0, «Лукор» — «Буковина» — 2:1.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також