Без світла. Ці речі повинні бути в домі — вони допоможуть пережити відсутність електроенергії більш комфортно і безпечно

393 0

Ми у соцмережах:

Без світла. Ці речі повинні бути в домі — вони допоможуть пережити відсутність електроенергії більш комфортно і безпечно

Павербанк, зовнішній акумулятор, туристичний пальник — для приготування їжі без електричної плити. Свічки, сірники, запальнички, сухий спирт: для освітлення та готування їжі без електроенергії. Ліхтарики на батарейках або нічні лампи:для освітлення приміщення під час блекауту. Радіоприймач на батарейках: для отримання інформації та зв’язку без світла. Батарейки різного типу: для живлення різних пристроїв та електроніки.

Запаси питної та технічної води на тиждень. Запас їжі тривалого зберігання, яку можна зберігати без холодильника.

Теплий одяг, термобілизна, флісовий одяг. Ліки, аптечка та особисті важливі препарати мінімум на тиждень. Дитячі підгузки, вологі серветки, дитяче харчування тощо: якщо у вас є маленькі діти, не забудьте про їхні потреби.

Запаси для домашніх тварин: корм, наповнювачі для туалету тварин, ліки.

Засоби гігієни: сухі та вологі серветки, антисептики, сухий душ. Відро та пакети на випадок відсутності каналізації.

Домашня аптечка: пластирі різних розмірів, активоване вугілля та сорбенти, жарознижувальні, знеболювальні та антигістамінні (від алергії) ліки. Ліки від діареї та шлункових інфекцій. Краплі для носа та очей. Ліки від хронічних захворювань мінімум на тиждень. Запас масок та вітамінів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також