Без сюрпризів

1839 0

Ми у соцмережах:

Без сюрпризів

Навряд чи можна результат стартового матчу «Пульсара» в Южному назвати сенсаційним. Потужний «Хімік», для якого «бронза» суперліги — завдання мінімум, переміг з великим рахунком наш скромний колектив. Трапилося те, що і мало трапитися. Адже ще перед початком сезону Сергій Шемосюк пообіцяв у цьому чемпіонаті награвати склад, даючи кожному з баскетболістів приблизно однаковий час на майданчику.

«Хімік» (Южний) — «Пульсар» (Рівне)
109:56 (29:9, 21:23, 29:11, 30:13)
«Хімік»: Юшкін (6), Лепінайтіс (2), Агафонов (14), Базилевський (9), Корочкін (14), Шилобад (5), Варнеліс (16), Полторацький (8), Ліщук (15+11 підборів), Шкурупій (10), Виноградов (7), Радованович (3).
«Пульсар»: Кузьмінець (1), Костко (4), Ковалевський (11), Кіба (4), Дубнюк (14+6 підборів), Скиданов (6), Шемосюк (6), Колот (5), Лебідь (2), Захожий (3).

Навряд чи можна результат стартового матчу «Пульсара» в Южному назвати сенсаційним. Потужний «Хімік», для якого «бронза» суперліги — завдання мінімум, переміг з великим рахунком наш скромний колектив. Трапилося те, що і мало трапитися. Адже ще перед початком сезону Сергій Шемосюк пообіцяв у цьому чемпіонаті награвати склад, даючи кожному з баскетболістів приблизно однаковий час на майданчику. І тут Сергій Степанович обіцянку виконав. На докори тих вболівальників, які скажуть, що програли надто багато, відповім: а коли ж, як не у виїзних іграх з суперклубами, де заздалегідь відомий результат, награвати склад? Рвати й метати потрібно буде в матчах із середнячками, а розриватися, щоб програти суперклубу не п’ятдесят, а, скажімо, двадцять очок — для «Пульсара» з його обмеженим складом велика розкіш. Тому не думаю, що стану провидцем, якщо спрогнозую аналогічний перебіг у Києві (матч відбувся вчора ввечері) чи Маріуполі. Інша справа — зустрічі з «Політехніком» або «Возко», тут «Пульсар» мусить поборотися. І можливо, усе вищесказане звучить трішки не по-спортивному, адже у кожному матчі потрібно битися з останніх сил, проте, як казав незабутній Карл Маркс, буття визначає свідомість, а з класиком сперечатися важко. Результати інших матчів: «Кривбасбаскет» — МБК «Одеса» — 63:87, «Львівська політехніка» — МБК «Миколаїв» — 82:111, «Будівельник» — «Возко» — 87:72, «Дніпро» — «Сумихімпром» — 70:63.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також