Страви готують у придорожньому кафе, що в селі Ситне Крупецької громади. Ідею подали власники закладу.
Спочатку в кафе готували вареники для захисників, потім – тушкованки, пізніше коптили м’ясо та сало. А після того, як харчування військових налагодилося, почали думати, над ти, чим ще допомогти.
Оскільки кафе знаходиться на трасі. Військові, які в дорозі, часто зупинялися тут, аби перекусити. Спочатку в закладі пропонували їм чай-каву, але тепер пригощають їх обідами. Пропонують комплекс: і перші страви, і другі, і компот та фрукти.
З волонтерськими обідами для військових вже почали допомагати місцеві мешканці. Приносять картоплю, буряк, сало. Підтримує ініціативу і місцева церква. Кафе обладнане генератором та буржуйкою, тому працює щоденно з 9-ї до 19-ї години.
- Це хороший приклад відповідального бізнесу. Сьогодні кожен на своєму місці робить максимум. Разом на всіх фронтах наближаємо перемогу, - каже начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.