Білоруси офіційно планують заробити на ремонті рівненської дороги 30 тисяч доларів

3950 0

Ми у соцмережах:

Фото - з сайту білоруської компанії

Служба автомобільних доріг у Рівненській області підписала договір із білоруським ВАТ «Дорожньо-будівельний трест №4 м.Брест», який виграв тендер на капітальний ремонт шести кілометрів траси Устилуг-Рівне-Луцьк.

 

Йдеться про ділянку дороги від Луцького кільця у Рівному до Азотівського кільця у Карпилівці Рівненського району. Між ними – 6,2 км чотирисмугової дороги.

Білоруси на тендері запропонували найнижчу ціну, вигравши у найближчого конкурента, ПрАТ «Хмельницьке ШБУ-56», на 1000 грн.

Відповідно до підписаного договору, білоруське товариство має відремонтувати трасу до кінця 2019-го року і за це отримає без однієї тисячі 290 млн грн.

За офіційно оприлюдненими даними, ВАТ «Дорождньо-будівельний трест №4 м.Брест» планує отримати 860 тис. грн прибутку від ремонту рівненської дороги, що за нинішнім курсом – трохи більше 30 тисяч доларів.

Цього року білоруси вже мають одержати з державного бюджету України, відповідно до умов договору, 79,4 млн грн.

Додамо, що Служба автомобільних доріг Рівненщини також уклала договір із ПП «Рівнедорпроект», щоб те вело авторський нагляд за капремонтом, який робитимуть білоруси. Рівненське підприємство отримає за це 108 тис. грн.

До слова, Служба автодоріг не проводила тендер на авторський нагляд, а лише виставила на Prozorro звіт про підписання договору. Належить «Рівнедорпроект» Василю Коханову, який свого часу керував Рівненським відділом комплексного проектування ДП «Укрдіпродор».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також