Більше добрих справ - гасло на сьогодні: астропрогноз на 30 липня

745 0

Ми у соцмережах:

Більше добрих справ - гасло на сьогодні: астропрогноз на 30 липня

 

Овен

Стабільний день з приємними сюрпризами і вдало реалізованими рутинними справами. Якщо хочете різноманітності в житті – влаштуйте її собі самі. Фізичні навантаження підуть на користь.

Телець
Ваша впертість не всім припаде до смаку. Може спалахнути конфлікт, тому намагайтеся контролювати свої емоції й не затівати ні з ким сварок і з’ясування стосунків. Настав час сказати «прощавай» шкідливим звичкам.

Близнята
Оточіть себе сьогодні приємними людьми і речами. Так у вас буде більше бажання, мотивації, можливостей працювати і добиватися успіхів. Особисті переживання краще залишити при собі, а не виставляти напоказ. Контролюйте свої фінанси і витрати.


Рак

День дивовижних пригод, відкриттів і знайомств. Вам буде шкода, що він такий короткий. Але можуть виникнути недомовки з друзями і знайомими. Вечір проведіть з коханою людиною.


Лев
Сьогодні все, за що ви будете братися, завершиться успішно. Але не намагайтеся осягнути неосяжне. Отримаєте визначену суму як аванс. Її не обов’язково відразу розтратити. Обов’язково знайдіть час на відпочинок.


Діва

На роботі – завал, а в сімейному житті назріває конфлікт, знижуйте агресію. Намагайтеся виставити пріоритети і не відволікатися на дрібниці. Добре усамітнитися ввечері, погуляти в парку.

Терези

Займіться тими справами, які весь час відкладаєте на потім. Це стосується як робочих, так і побутово-господарських справ. Вечір проведіть у компанії тих, хто вас найкраще розуміє.


Скорпіон
Побутова сфера в запущеному вигляді, а про особисте життя ви взагалі забули. Не поспішайте розповідати всім, що ви задумали, бо не збудеться. Постарайтеся віддати всі борги. І не тільки грошові.


Стрілець
Не бійтеся на роботі висловлювати свої думки вголос. А ось сімейні стосунки можуть піддатися випробуванню, тому необхідно запастися терпінням і навчитися слухати. Будьте щирими і безпосередніми.


Козеріг
Сьогодні буде потрібно не тільки самовладання, але й розсудливість. Багато грошей не буває - вирішите ви в процесі активної праці. Але ж і здоров'я не залізне, тому варто трохи перепочити.

Водолій
Постарайтеся бути делікатнішими з колегами. Від фізичних занять відмовтеся, самопочуття не на вищому рівні. Обід розділіть з другом. Порадують близькі люди, тому приділіть обов’язково їм час.

Риби
Все, що на сьогодні запланували, виконаєте. Якщо ще не готові до прийняття важливого рішення, не форсуйте подій.  Всьому свій час. Можна трохи полінуватися. Вечір обіцяє бути романтично-затишним.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також