Біля Грушвиці водій на очах поліцейського в’їхав у відбійник і кинувся тікати

1312 0

Ми у соцмережах:

Біля Грушвиці водій на очах поліцейського в’їхав у відбійник і кинувся тікати

10 лютого близько 15-ї години, патрульні отримали повідомлення від дільничого офіцера поліції про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на автомобільній дорозі М-06 (Київ – Чоп) поблизу села Грушвиця Друга.

 Дільничий розповів, що став очевидцем того, як водій транспортного засобу Mercedes здійснив наїзд на відбійник та намагався втекти. Перехожі перекрили керманичу проїзд, а поліцейський його затримав.

На місці патрульні встановили, що водій автомобіля Mercedes не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металеве огородження (відбійник). В результаті — транспортний засіб отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками.

У 30-річного керманича поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду — 2.62 проміле.

На водія інспектори склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП та склали акт вулично-шляхової мережі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також