Біля магазину вбив односельця

4912 0

Ми у соцмережах:

Біля магазину вбив односельця

До поліції вранці, восьмого квітня, надійшло повідомлення, що на лавці поблизу магазину у селі Тріскині лежить закривавлений чоловік та не подає ознак життя.

Слідчо-оперативна група встановила, що загиблим виявився 42-річний місцевий мешканець. Під час огляду поліцейські та експерти виявили у нього тяжкі травми голови. Правоохоронці з’ясували, що до злочину може бути причетний 29-річний житель цього ж села. Коли оперативники навідалися до його помешкання, той зізнався у скоєному.

Того вечора біля місцевого магазину у 29-річного чоловіка виник конфлікт із знайомим. Після закриття торгового закладу, ображений молодик, будучи напідпитку, зібрався додому, але вирішив «розібратися» зі своїм суперником та пішов за ним слідом, але втратив його з поля зору. Аби все таки помститися, повернувся до магазину, біля якого на лавці спав рідний брат кривдника. Зловмисник кілька разів вдарив його по голові пляшкою та каменем, а після цього пішов додому.

29-річного жителя Тріскині затримали, - повідомив начальник Сарненського відділу поліції Сергій Смаглюк. — Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Відомо, що підозрюваний у поле зору правоохоронців ніколи не потрапляв. Однак тепер відповідно до санкції інкримінованої статті йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також