Біля монастиря затримали рівнянина, який перерізав сусіду горло

11331 0

Ми у соцмережах:

Біля монастиря затримали рівнянина, який перерізав сусіду горло

Сьогодні у Рівненському районі працівники міського відділу поліції затримали 41-річного рівнянина, якого запідозрили у причетності до скоєння вбивства. Його знайшли неподалік монастиря у Рогачеві. Чоловік у минулому навчався у духовній семінарії та хотів стати священником.

У результаті проведених розшукових заходів і першопочаткових слідчих дій працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції вийшли на слід зловмисника, причетного до умисного вбивства 59-річного жителя обласного центру. Сьогодні, 31 грудня, оперативники викрили його в селі Рогачів у Рівненському районі.

Нагадаємо, що тіло чоловіка без ознак життя із ножовими пораненнями в області шиї виявили двома днями раніше у коридорі загального користування у будинку на вулиці Соборна обласного центру.

Речник поліції Рівненщини Антон Крук повідомив РВ, що 41-річному рівнянину, сусіду загиблого, повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Сьогодні у міському суді розглядатиметься клопотання слідчого про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. 

Читайте також: В одному з під’їздів Рівного знайшли чоловіка з перерізаним горлом


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також