Біля ставка п`яний мисливець розстріляв сімох киян

1778 0

Ми у соцмережах:

Аероснімок місця трагедії зроблений з поліцейського квадрокоптера

Трагедія сталась цієї ночі на Житомирщині, повідомив у Фейсбуці Антон Геращенко, заступник міністра внутрішніх справ України.

- На березі  ставка, неподалік села Новоселиця у Попельнянському районі, відпочивала компанія киян, старі друзі, які там збиралися  вже не разз рибалити. Їх було  9 чоловік, включаючи орендатора ставка, громадянина 3.,1962 року народження. Після розпиття спиртних напоїв, шестеро відпочивальників лягли спати у сарайчику, що на березі ставка. Двоє залишились пиячили з орендатором ставка. Упродовж однієї години орендатор ставка З. - професійний мисливець , на грунті раптової неприязні, став розстрілювати гостей  зі своєї гладкоствольної рушниці «ІЖ». Спершу вбив двох, що були поряд з ним, а потім став стріляти у шістьох, що спали. Встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, зумів втекти у ліс, прибіг  у село та викликав поліцію.  Підозрюваного у вбивстві 7 людей поліцейські затримали. Рушницю у нього вилучили.  Затриманий буде направлений на судово-психіатричну експертизу, після цього суд вирішить, чи він осудний чи ні.  Думаю, що суд не матиме іншого рішення, як довічне позбавлення волі для людини, що позбавила життя сімох, - йдеться у повідомлення Антона Геращенка.

 Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, це - умисне вбивство двох і більше осіб. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також