Благодир відмовився брати участь у передачі рівненського аеропорту у концесію

1950 0

Ми у соцмережах:

Юрій Благодир

Голова бюджетної комісії облради та заступник голови фракції БПП в облраді Юрій Благодир сьогодні відмовився бути членом конкурсної комісії, яка передаватиме міжнародний аеропорт «Рівне» у концесію, вибравши інвестора, що переможе у конкурсі.

Пан Благодир на засіданні бюджетної комісії облради мотивував свою відмову тим, що начебто членам конкурсної комісії доведеться часто збиратися, а він не на місці (депутат проживає у Києві).

Юрій Благодир запропонував делегувати замість нього Олександра Корнійчука, теж члена бюджетної комісії, а також заступника голови Рівненської ОДА.

Заступники голови Рівненської ОДА Олександр Корнійчук та Світлана Богатирчук-Кривко

Зазначимо, що комісію, яка вирішить долю рівненського летовища, облрада створить на сесії цієї п’ятниці. До її складу увійдуть депутати (першочергово пропонували включити до комісії Юрія Благодира, Віталія Бойка, Діану Гордійчук, Миколу Кучерука, Олексія Бучинського, Сергія Свисталюка), посадовці (Ігор Тимошенко, Федір Мисюра) та директор летовища Ігор Насинюк. Більшість у комісії належатиме БПП.

Комунальна комісії облради минулого тижня доручила також включити до складу конкурсної комісії позафракційного депутата Михайла Кириллова. Пан Кириллов розкритикував передачу аеропорту у концесію, заявивши, що якщо не буде пасажирських перевезень, то «це буде не концесія, а порнографія».

До слова, інвестори розглядають летовище у Рівному саме як привабливе для вантажних перевезень, бо вони будуть рентабельні. Пасажирські не виключають, проте вони не у пріоритеті.

Чи буде створено конкурсну комісію, яка оголосить інвесторам, щоб ті подавали пропозиції, і хто в неї увійде, вирішать на сесії 15 березня. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також