Богатир не втримав «Верес»

1534 0

Ми у соцмережах:

Богатир не втримав «Верес»

Після поразки у Білій Церкві «Верес» на кілька годин залишився без тренера. Одразу ж після гри все ніби було спокійно і про жодне звільнення тренера Віктора Богатиря ніхто не чув.

Верес Лише у понеділок з'яви­лася інформація про те, що Віктор Богатир та його помічник Юрій Панфілов, який називався спортивним директором, «подали у відставку». Як виглядав цей процес — ніхто не бачив, зате вже за кілька годин президент «Вереса» Олексій Хахльов представив нового тренера команди. Ним став Володимир Мазяр, який минулого року очолював команду «Сталь» із Дніпродзержинська, а потім був без роботи. Із помічників попереднього тренера у команді залишився Сергій Вольваков, який тренував воротарів. Новопризначений тренер одразу ж назвав двох новачків команди — захисника Олексія Зозулю та нападника Ростислава Волошиновича. Першу гру під керівництвом нового тренера «Верес» проведе цієї неділі у Рівному проти «Енергії» з Нової Каховки. Володимир Мазяр:

— Що говорити про «Сталь»? Це вже у минулому, хоча там була хороша атмосфера і дружний колектив. Буду працювати на результат з «Вересом» — кожен матч грати так, щоб потім не ховати очі від вболівальників. Поки знайомлюся з новою командою; з деякими футболістами перетинався і раніше. Я радий, що тепер з нами будуть Зозуля та Волошинович, це сильні гравці. Сподіваюсь, що вони стануть лідерами команди. Обіцяю, що у нас буде максимальне прагнення до перемоги.
Олексій Хахльов:
— У неділю мені подзвонив Юрій Панфілов стосовно того, що тренерський штаб подає у відставку. Ми прийняли її, зважаючи на відгуки вболівальників про те, як виступала команда у попередніх турах. Розійшлися спокійно, я вдячний тренерам за їхню роботу. Володимир Мазяр — наш земляк, ми з ним народилися одного року і навіть в одному пологовому будинку. Це вже третя спроба, третій головний тренер. І я вірю, що ми зробили правильний вибір. Наша мета не змінилася — вийти у першу лігу. По закінченні сезону проведемо загальні збори членів клубу, щоб ми всі разом могли оцінити і помилки, і перемоги. А от фінансовий звіт за минулий рік можна буде подивитися вже цього тижня, ми запускаємо новий сайт «Вереса».
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також