Бомбардувальник рашистів долітався

1640 0

Ми у соцмережах:

Бомбардувальник рашистів долітався

У росіян мінус ще один Су-24.

Бомбардувальник впав на полі в Ростовській області.

- Жорстка посадка літака сталася на хуторі Сибірки об 11 ранку, льотчики катапультувалися, - повідомив у своєму телеграм-каналі військовий тележурналіст Андрій Цаплієнко.

Командування Повітряних Сил ЗСУ тим часом повідомляє: сьогодні уночі російські окупаційні війська завдали масованого ракетного удару по Запоріжжю. Загинули мирні мешканці, зруйновано будинки…

Починаючи із 00.30 год 9 жовтня, було виявлено шість бомбардувальників Ту-22М3, які працювали з аеродрому Рязань та сім Су-35 – з аеродрому Маринівка Ростовської області.

Удару по Запоріжжю було завдано із тимчасово окупованих територій – з районів Мелітополя та Бердянська. Випущено чотири крилаті ракети Х-22 (із Ту-22М3) та дві керовані авіаційні ракети Х-59 (із Су-35).
Крім того, противник завдав ракетного удару зенітними ракетами із ЗРК С-300. Було випущено близько 16 ракет по цивільній інфраструктурі міста та житлових кварталах.
За минулу та поточну добу Повітряні Сили ЗС України на південному напрямку збили російський літак (імовірно Су-25, тип уточнюється), два безпілотні літальні апарати окупантів, один БпЛА-камікадзе «Shahed-136» та одну керовану авіаційну ракету Х-59 (Запоріжжя).
Ще раз нагадуємо про підступність ворога та наголошуємо про дотримання правил безпеки під час оголошення повітряної тривоги, особливо у прифронтових регіонах.
Пам’ятайте, засоби протиповітряної оборони, які є на озброєнні Збройних Сил України, спроможні збивати далеко не всі типи ракет, якими ворог б’є по мирних містах. Особливо це стосується ракет Х-22 , ракет комплексів «Іскандер» та С-300.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також