Про це написала в Instagram гендиректорка закладу Олена Борисова.
– Вчора зустріли в «Канапі» Бориса Джонсона. Величні часи. Непрості й водночас багаті на такі зустрічі. Згадую, як у 2013 ідея відкрити ресторан аристократичної української кухні здавалась відвертим шаленством. З вдячністю спостерігаю, як все змінилось за 12 років: скільки чудових закладів відкрилось в Україні й навіть за кордоном, скільки любові й глибини до кулінарного спадку, до історії, до подачі. Адже були часи, коли 80% відвідувачів ресторанів української кухні були іноземними туристами. Зараз ці ресторани працюють, бо самі українці обирають українську кухню, – йдеться у дописі.
Олена Борисова зазначає, що у закладі готують страви за рецептами Ольги Франко й Дарини Яремчук, дружини Назарія Яремчука, але родзинка закладу – чорні вареники з судаком, паштет і котлета по-київськи.
– І ви не повірите, які страви обрали наші іноземні гості вчора, – зазначила керівниця закладу.
Це був червоний борщ у запеченій капустині, котлета по-київськи з пюрешкою і, звичайно, тоненько порізане сало до борщу.





