Бортняк поїхав, Мельниченко — приїхав

1948 0

Ми у соцмережах:

Бортняк поїхав, Мельниченко — приїхав

В обласному управління міліції знову ротація. Полковник Федрій Бортняк, який виконував обов’язки начальника УМВСУ Рівенщини, призначений на посаду головного міліціонера Тернопільщини. А новим начальником УМВС України в Рівенській області міністр МВС України призначив полковника Андрія Мельниченка.

В обласному управління міліції знову ротація. Полковник Федрій Бортняк, який виконував обов’язки начальника УМВСУ Рівенщини, призначений на посаду головного міліціонера Тернопільщини. А новим начальником УМВС України в Рівенській області міністр МВС України призначив полковника Андрія Мельниченка. — Приємно, що правоохоронці Рівенщини за показниками оперативно-розшукової займають провідне місце в державі. Сподіваюсь, що рівенська міліція під керівництвом нового начальника полковника Андрія Мельниченка доб’ється ще вищих здобутків у всіх напрямах повсякденної роботи, — сказав перший заступник міністра МВС України генерал-лейтенант Сергій Гусаров, представляючи офіцерському складу міліції області нового керівника.

Довідка «РВ». Андрій Михайлович Мельниченко народився 2 серпня 1964 року в Харкові. Українець. Має вищу юридичну освіту — закінчив Харківський юридичний інститут. В органах внутрішніх справ працює з травня 1989 року. Мельниченко — професійний оперативник. Працював на різних, у тому числі керівних, посадах у підрозділах карного розшуку, боротьби з організованою злочинністю УМВС Харківської, Луганської, Дніпропетровської областей, УМВС на Південній залізниці, начальником відділу ГУБОЗ МВС України. До призначення начальником УМВС у Рівенській області був першим заступником начальника штабу Харківського міського управління внутрішніх справ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також