Босоніжки, які прикрасять ваші ніжки: сезон весна-літо 2020

546 0

Ми у соцмережах:

Босоніжки, які прикрасять ваші ніжки: сезон весна-літо 2020

Шопінг – одна із справ, яка приносить жінкам неймовірне задоволення. І побалувати себе обновками можна навіть у той час, коли з дому краще не виходити. А вибрати є з чого, адже босоніжки з колекції SS'2020 Miraton уже в продажу. Що ж підготували дизайнери для шанувальниць стильного, модного, якісного взуття на сезон весна-літо?

Привіт із 90-х: спортивні босоніжки

На хвилі популярності 90-х повернулась і мода на спортивні сандалі і босоніжки. Це зручне і комфортне взуття, в якому почуваєшся впевнено і стильно. Свобода руху – ось головний тренд сьогодення, і стильні варіанти легкого взуття з нової колекції Miraton дають можливість її відчути. Підійдуть як для спортивного одягу, так і для жіночного, елегантного образу – гра контрастів не залишиться без уваги.

Босоніжки, які прикрасять ваші ніжки: сезон весна-літо 2020

Неонові відтінки

Взуття і одяг яскравих кислотних кольорів знову в моді. Весна-літо 2020 – саме час «засяяти» неоном, додаючи кольорів змарнілому від хвороб світові. Інтернет-магазин Miraton пропонує клієнткам широкий вибір весняно-літнього взуття «флуоресцентних» кольорів: малинового, жовтого, помаранчевого та інших. Яскрава пара взуття зробить навіть скромний образ помітним, а звичайну літню сукню – освіжить і додасть їй новизни.

Босоніжки, які прикрасять ваші ніжки: сезон весна-літо 2020

Геометрична краса: взуття з квадратним носом

Туфлі, босоніжки, мюлі з колекції SS'2020 порадують тих, хто любить взуття з квадратним носом. Дизайн з чіткими геометричними формами залишається актуальним і в сезоні весна-літо 2020. У каталозі є моделі і на шпильці, і на низькому ходу, і на стійкому block heels.

Босоніжки, які прикрасять ваші ніжки: сезон весна-літо 2020

Вічна класика в нових образах

Класичне взуття завжди залишається в моді. І хоч це найбільш консервативний стиль, але і в ньому бувають зміни. Їх вносить сезон весна-літо 2020, додаючи до звичних силуетів нові деталі і актуальний декор. У повсякденну моду повертаються елегантність і жіночність. У новій колекції Miraton можна знайти взуття з відкритою п’ятою. До вже знайомих моделей додаються принти і каблуки різної форми: клиновидні, kitten heels та інші.

Зробити навіть звичайне взуття унікальним Miraton пропонує за допомогою індивідуальних написів і деталей, доданих у конструкцію чи дизайн. Самобутність і несхожість на інших – один із трендів сьогодення. А ще один – допомога тим, хто щодня веде боротьбу за здоров’я. Купуючи взуття в інтернет-магазині Miraton, ви підтримуєте українських лікарів, адже 5% від вартості замовлень йдуть на закупівлю засобів індивідуального захисту для медиків, а також на медикаменти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також