Бояться смерті і втратити роботу: поблизу драмтеатру рівняни чекають на вакцинацію (ФОТО)

2731 0

Ми у соцмережах:

Бояться смерті і втратити роботу: поблизу драмтеатру рівняни чекають на вакцинацію (ФОТО)

До пункту вакцинації проти COVID-19, що розташований у Рівненському драматичному театрі, зібралася черга зі щонайменше ста осіб.

 Бажаючі щепитися прийшли з різних причин: комусь це потрібно задля того, аби не втратити роботу в умовах «червоної» зони, комусь — щоб безперешкодно їздити в інші області, для декого — це запланований похід за другою дозою вакцини.

За словами працівниці Червоного хреста Ніни Волоченко, такий наплив людей до пункту вакцинації спостерігається вже другий тиждень:

«Спочатку проти COVID-19 найбільше щеплювалися освітяни, медики й працівники тих сфер, де цього вимагали. Наступний наплив людей почався після введення обмеження на міжобласні перевезення. Тепер багато хто йде на вакцинацію, бо бачить статистику і боїться померти, або хоче продовжувати працювати в умовах «червоної» зони».

Наразі у драмтеатрі щодня вакцинують 260-300 осіб. Найбільше бажаючих серед працездатного населення. Обирають переважно  Pfizer.

«Кожна вікова група йде на вакцинацію зі своїх причин. Старші люди часто бояться смерті, а середня вікова категорія хоче подорожувати або продовжувати працювати. Також є частина тих, хто вакцинується, щоб поїхати на заробітки за кордон», - додала Ніна Волоченко.

Додамо, що всі пункти вакцинації будуть й надалі відчинені в умовах червоної карантинної зони.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також