Бригада «екстренки» реанімувала пацієнта, в якого були проблеми з серцем

1227 0

Ми у соцмережах:

Бригада «екстренки» реанімувала пацієнта, в якого були проблеми з серцем

17 березня в 11:05 на лінію 103 надійшов виклик від 71-річного жителя с.Колоденка, Рівненського району. Чоловік скаржився на проблеми з серцем.

За вказаною адресою прибула бригада Рівненського ППБ, Клеванської підстанції, а згодом і бригада інтенсивної терапії N 4 Рівненської станції.

Після огляду пацієнта та наданої йому екстреної медичної допомоги відповідно до протоколів було прийнято рішення госпіталізувати чоловіка до Рівненської обласної клінічної лікарні.

Під час транспортування, в автомобілі екстреної медичної допомоги, у пацієнта раптово зупинився кровообіг. Бригада інтенсивної терапії у складі лікарки Віри Прокопчук, фельдшерів Ольги Поліщук та Анатолія Москаленка негайно розпочали серцево-легеневу реанімацію. Через декілька хвилин у пацієнта відновилися спонтанний кровообіг та дихання. Хворого доставлено до Рівненської обласної клінічної лікарні. Його стан, станом на ранок, 18 березня, стабільний.

Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги дякує медикам «екстренки» за ще одне врятоване життя. А особливо було приємно чути такі слова вдячності від родичів пацієнта. Бажаємо йому міцного здоровʼя та швидкого одужання. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також