Був сам удома і згорів

1350 0

Ми у соцмережах:

Був сам удома і згорів

Вранці 28 листопада пожежа спалахнула у селі Білашів Острозького району. Коли туди приїхали рятувальники, дерев'яний житловий будинок був майже повністю охоплений вогнем. Зі слів людей, в будівлі був дворічний онук господаря.

Вранці 28 листопада пожежа спалахнула у селі Білашів Острозького району. Коли туди приїхали рятувальники, дерев'яний житловий будинок був майже повністю охоплений вогнем. Зі слів людей, в будівлі був дворічний онук господаря. В кутку однієї з кімнат вогнеборці знайшли мертвого малюка, хлопчик загинув від опіків та отруєння продуктами горіння. Вогонь знищив дах, обгоріла веранда і стіни будинку, а також речі домашнього вжитку.

— Дитина перебувала в будинку сама, — повідомив "РВ" Віктор Козак, помічник начальника ТУ МНС в Рівненській області. — Мати з дідом поїхали у справах в місто, старший брат був у школі, батько випасав худобу за селом. Першою пожежу помітили родичка, яка мешкає поруч й іноді наглядала за дворічним хлопчиком. Поки селяни збіглися до будинку, вогонь розгорівся, ніхто не наважився зайти до будинку. Правоохоронці та фахівці Держтехногенбезпеки встановлюють усі обставини трагедії. За однією з версій, причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також