Чемпіон України - у Вересі!

2546 0

Ми у соцмережах:

Євтушик тепер захищатиме Верес

Народний клуб домовився про співпрацю з чемпіоном України з кіберфутболу (дисципліна FIFA) Денисом Євтушиком. Відтепер Денис буде захищати кольори Вереса в чемпіонаті України з кіберфутболу серед клубів УПЛ, а також брати участь в різноманітних рекламних акціях та турнірах від імені народного клубу.

- Підписання Дениса - дуже важливе для клубу, адже завдяки йому у нас є реальні шанси на перемогу в еУПЛ. Крім того, Денис буде брати участь в офлайн-заходах, де з ним зможуть зіграти юні вболівальники клубу. Євтушик - один з найкращих гравців України в дисципліні FIFA, входить в число елітних кіберспорсменів світу у своєму виді. Сподіваємося, що наша співпраця буде взаємовигідною та принесе гучні перемоги червоно-чорним, - прокоментував подію радник президента клубу Сергій Коваль.
Денис Євтушик - перший офіційний чемпіон України з FIFA (2019 рік). Народився 24 серпня 1998 року в Ковелі (Волинська область). Грає в кіберфутбол з 2005 року, на професійному рівні з 2019 року. Представляє проумотерську агенцію Esports Content Factory. Ігровий нікнейм - Flewless_phoenix. Проводить стріми на Twitch за посиланням. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також