Через онлайн-аукціон можна приватизувати склад на Рівненщині

2679 0

Ми у соцмережах:

Через онлайн-аукціон можна приватизувати склад на Рівненщині

Шукаєте складські приміщення у Рівненській області? На «Прозорро.Продажі» ви знайдете державні об’єкти, виставлені на приватизацію, за ринковими цінами.

У смт Рокитне Сарненського району Рівненської області через «Прозорро.Продажі» можна приватизувати складське приміщення. Адреса об’єкта — вулиця Шевченка, 2е.

 

 

Загальна площа становить майже 600 квадратних метрів. Це одноповерхова будівля з бетонною підлогою, цегляними стінами та покрівлею з шиферу. 
 

Об’єкт можна й надалі використовувати як склад підприємств лісової, деревообробної та целюлозно-паперової промисловості.

Початкова ціна продажу — майже 10 тисяч гривень. Аукціон проведуть 6 червня, а заявки на участь в аукціоні прийматимуть до 5 червня. 

Так, з вересня 2022 року Фонд держмайна України залучив від приватизації державного майна 5,7 мільярда гривень. Ці кошти — додаткове вливання в економіку країни під час війни. 

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також