Через рівнянку у Львові евакуювали з вокзалу близько чотирьохсот людей

6632 0

Ми у соцмережах:

Через рівнянку у Львові евакуювали з вокзалу близько чотирьохсот людей

Поліцейські встановили особу жінки, котра надала неправдиве повідомлення про «вибух на Головному залізничному вокзалі Львова». Було евакуйовано близько чотирьохсот осіб, вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили.

Сьогодні о 5.35 на оперативну лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що на Головному залізничному вокзалі Львова станеться вибух.

Правоохоронці обстежували приміщення вокзалу та прилеглу територію. Працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Загалом було евакуйовано близько чотирьохсот осіб – пасажирів та працівників. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

За цим фактом завідомо неправдивог е повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Як встановили поліцейські, повідомлення на оперативну лінію 102 надала 45-річна пасажирка залізниці, мешканка Рівного, яка не встигала на потяг. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також