Черги, конфлікти і зайці: як рівняни добиралися сьогодні на роботу

9777 0

Ми у соцмережах:

Черги, конфлікти і зайці: як рівняни добиралися сьогодні на роботу

Відсьогодні почала діяти заборона на перевезення міськими маршрутками та тролейбусами більше ніж, 10 людей. У Рівному вранці був ажіотаж і не всі водії дотримувалися цієї заборони.

 Про це пишуть рівняни в соцмережах. Пишуть про черги на маршрутки вранці до тих водіїв, які не пускали більше 10 пасажирів. Проте не всі. Значні порушення були на «популярних» і «рідкісних» маршрутах 47 та 51, а також 58, якими люди добираються з Колоденки та Тинного, 42, яка заїдить на Басів Кут та іде до міської лікарні.

Варто зазначити, що всі водії були в масках та рукавичках. А от пасажири здебільшого цього правила не дотримувалися. Про це пише користувач Den Bassi:

«Нові правила.
1. Беруть не більше 10 людей.
1.1. вхід на передні двері
2. Беруть поки без масок ( З 10 пасажирів в масках 2)
3. Якщо 10 і ніхто не виходить, навіть не зупиняється.

P.s. Нарешті з’явилася можливість посидіти в тролейбусі».

Логічно, що водії наполягали, щоб за проїзд платили і пільговики, адже набирають лише 10 пасажирів. Старші люди, яким випала можливість скористатися транспортом здебільшого погоджувалися платити. Проте були такі, що обіцяли заплатити, а потім просто вискакували з маршруток. Власне, свідком такої ситуації стала кореспондент «РВ» на маршруті 45.

Водій кричав услід старшій жінці «А платити хто буде?» з використанням лайки. На що жінка нецензурно відповіла йому, що не буде.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також