Червонюк огороджує хату, а місто заплатить 300 тисяч

1046 0

Ми у соцмережах:

Червонюк огороджує хату, а місто заплатить 300 тисяч

Мешканці багатоквартирного будинку на вулиці Фабричній, 16 просять у рівненських депутатів дорогу. Адже їхній сусід, власник льонокомбінату Олег Червонюк, нещодавно почав огороджувати територію навколо колишнього пожежного депо, де тепер має житло. А єдиний проїзд до гуртожитку проходить якраз по його приватній землі.

Влада ж обіцяє, що люди будуть з дорогою уже до кінця року. На минулій сесії міської ради депутати виділили з бюджету на цю справу 300 тисяч гривень. Андрій Грещук, секретар міської ради Рівного:

— Проект облаштування проїзду між будинками №16 та №20 на Фабричній готували ще торік, але його не встигли втілити через різкий стрибок курсу валют. Тепер треба все переробляти наново, з урахуванням уже іншої вартості будівельних робіт. Минулого вівторка депутати таки проголосували за виділення грошей. Проект буде оновлено, потім він пройде експертизу. Тож очікуємо, що рівняни будуть з дорогою уже до кінця року.
Олег Червонюк, власник Рівненського льонокомбінату:
— Колись територія нашого підприємства сягала 50 гектарів — навіть зупинка перед підприємством і та була територією льонокомбінату. Так само як і гуртожиток, до якого мають прокласти нову дорогу. Коли я купував зруйнований та розграбований майновий комплекс колишнього гіганта легкої промисловості, територія була вже 25 гектарів. Про те, куди поділася решта, краще знають місцеві чиновники. Однак я заплатив за цей пустир мільйон доларів за тодішнім курсом і почав крок за кроком відроджувати Рівненський льонокомбінат. Наразі ми огороджуємо приватну територію підприємства, цілком відповідно до закону. І можливо, я б цього й не робив, якби місце за гуртожитком не перетворилося на стихійний "генделик" просто неба, в якому регулярно збираються безробітні мешканці і влаштовують фактично на території нашого підприємства пиятики.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також