Чотирьох воїнів з Рівненщини повернули з рашистського полону

9047 0

Ми у соцмережах:

Чотирьох воїнів з Рівненщини повернули з рашистського полону

Про це сьогодні повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Додому повернулися ще 116 наших героїв - захисників Маріуполя, херсонських партизанів, снайперів з Бахмутського напрямку.

- 116 українців. Такий результат обміну полонених. З них четверо - рівненські бійці: Башманов Микола Миколайович, старший солдат із ЗарічногоСич Микола Васильович, сержант із Сарненщини; Пащенко Олег Миколайович, старший солдат із Бабинської громадиЯрмольчук Богдан Юрійович, солдат родом із Костополя, - повідомив Віталій Коваль.

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець уточнив про повернених бійців. 

87 воїнів ЗСУ, двоє з яких - із ССО. Також 8 бійців ТрО, 7 з Нацгвардії, 6 з Нацполіції, 5 із ДПСУ, 2 з ВМС та 1 представник ДСНС. З них двоє офіцерів та 114 рядових і сержантів. Щиро радію за кожного, за їхні родини, які вірили і чекали повернення рідних з російського полону,наголосив омбудсман.

Лубінець також повідомив, що всі отримають необхідну медичну допомогу, пройдуть реабілітацію, матимуть змогу відновити документи і банківські картки.

Читайте також: Україна повернула додому оборонців Маріуполя, херсонських партизанів та снайперів з Бахмутського напрямку (ВІДЕО)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також