Чи правду кажуть, що...

2121 0

Ми у соцмережах:

Чи правду кажуть, що...

...Пиво допоможе кинути курити? ::: ...Дитина, що загубилася, знайдеться сама? ::: ...Українським фанам дозволять галасувати в Німеччині? ::: ...Юрій Єхануров — перший в історії Європи прем’єр-буддист? ::: ...На весіллі Жені та Шона Каррів не вистачило їжі?..

...Пиво допоможе кинути курити? Допомагає, але не всяке, а тільки придумане нещодавно німецькими броварниками спеціально для тих, хто хотів би покінчити з сигаретами. За словами винахідників, у кожній пляшці цього ячмінного напою міцністю 6,3% міститься три міліграми нікотину. Автор ідеї на ім’я Наутілус переконаний: його пиво допоможе заядлим курцям менше диміти, а згодом і зовсім покинути цю шкідливу звичку. Крім того, на його думку, вживання NicoShot незабаром стане для таких людей необов’язковим, і вони повністю переорієнтуються на звичайне пиво. А броварники обіцяють: якщо нове пиво під назвою NicoShot пройде спеціальні тести, воно надійде в продаж вже через кілька місяців. Лікарі не розділяють оптимізму Наутілуса, вважаючи, що вживання цього пива як засобу від куріння може призвести до алкогольної залежності.

...Дитина, що загубилася, знайдеться сама? Японські вчені представили новий винахід, покликаний забезпечити безпеку школярів. Нова розробка кріпиться до ранця і може надати батькам інформацію, якщо дитина загубилася. Крім того, цей пристрій, поєднаний з мобільним телефоном, оснащений спеціальною кнопкою — сигналом тривоги. Якщо з дитиною трапиться якесь лихо, їй достатньо буде натиснути на кнопку — і сигнал приверне увагу навколишніх. Також телефон обладнаний трьома швидкими клавішами виклику, на які можна завантажити найважливіші номери. Якщо ж школяр заблукає або загубиться, то, утримуючи кнопку «0», він може послати батькам інформацію про своє місцезнаходження. В Японії також ведуться експерименти зі створення системи, яка дозволяє найточніше визначити місцезнаходження дитини. На сьогодні координати школяра можна визначити з точністю до 5-10 метрів.

...Українським фанам дозволять галасувати в Німеччині? І не тільки українським. Уряд ФРН вніс зміни у своє розпорядження про захист від галасу під час спортивних заходів, які будуть діяти під час ЧС-2006. Раніше в Німеччині заборонялося проводити спортивні змагання після 22.00, щоб уникнути перевищення допустимого в населених пунктах шумового порога. Як заявив представник уряду ФРН Томас Штег, у цей документ внесені корективи, які дозволяють не припиняти футбольні матчі після десятої вечора. До речі, у ФРН «шумове забруднення» навколишнього середовища зараховують до однієї з найсерйозніших екологічних проблем, яка шкодить фізичному і психічному здоров’ю громадян. Тиша як рідкісне явище в місті для німців прямо пов’язана з поняттям «якість життя».

...Юрій Єхануров — перший в історії Європи прем’єр-буддист? Ні. Це не так. Хоча таке питання останнім часом дуже часто задають наші читачі — адже Юрій Єхануров за національністю бурят, а буряти — буддисти. Як повідомило джерело в оточенні глави уряду, Єхануров — православний. Джерело не може сказати, хрестився Єхануров у дитинстві чи вже в зрілому віці. Проте воно запевняє, що «Юрій Іванович ставиться до православ’я дуже щиро і серйозно. Про це свідчить і його зустріч з Патріархом Московським і всієї Русі Алексієм II, яка для нього була дуже важливою». Джерело також запевняє, що Єхануров на своїй посаді не буде займатися проблемами створення так званої «єдиної помісної православної церкви» в Україні, яку пропагують багато представників нової влади, тому що сповідує принцип «Богу Богове, а кесарю кесареве»...

...На весіллі Жені та Шона Каррів не вистачило їжі? Щира правда. Зголоднілі гості (понад 200 осіб), знищили за три години всі страви, подані до столу. Причиною цього став «особливий підхід» до організації свята тещі Шона Карра— Юлії Тимошенко. Про це «Сєгодня» повідомило джерело в її оточенні, яке також гуляло на весіллі. Вона, бачите, вирішила відзначити вінчання дочки по-європейськи. Мовляв, майбутній «народний прем’єр» не повинен святкувати весілля свого чада по-купецькому (так вона пояснювала своєму найближчому оточенню). У результаті «європейського вибору» Тимошенко довелося спішно відправляти «гінців» за їжею. Натовп роззяв, які зібралися біля «Кристал-паласу», де проходило весілля, стали свідками того, як офіціанти торбами з сусідніх магазинів тягали на «весілля» ковбасу, сир, салати, хліб, балик, рибу, в’ялене та копчене м’ясо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також