Чи спробують рашисти захопити Волинь, Львів та Київ? (ВІДЕО)

17021 0

Ми у соцмережах:

Чи спробують рашисти захопити Волинь, Львів та Київ? (ВІДЕО)

Сьогодні телеграм-канал "Беларускі Гаюн" оприлюднив фото, як залізницею перевозять мінімум три гаубиці 2с3 "Акація". На фото також помітний солдат, який охороняє техніку на станції Новобелицкая.

 - Втім, зробити висновок про початок великого переміщення техніки для участі у війні в Україні поки не можна - у Новобілиці розташована військова частина, де на зберіганні знаходиться артилерійський арсенал, - пише "Беларускі Гаюн". - Вивіз чи привіз військової техніки з території частини у кількості 2-4 одиниць мешканці Новобілиці помічають практично щодня. Ознаками переміщення військової техніки для участі у війні в Україні стане поява російського рухомого складу та ешелонів, що нараховуватимуть десятки вагонів з військовою технікою.

Український військовий експерт Олег Жданов звернув увагу, що білоруси готуються до прийому великих вантажів - почали капремонт залізничної інфраструктури, який виконують російські підрядники. Строк контракта - два місяці, готовність у грудні. За словами Жданова, також була інформація, що білорусь готує польові табори для прийому 20 тисяч мобілізованих росіян. Для наступального угрупування цього замало. Але якщо в грудні почнеться масова переброска військ (наприклад 100-150 тисяч), то білорусь може надати техніку та озброєння. Олег Жданов каже, що за таких обставин можуть готувати ударне угрупування на два напрямки, зокрема, на Київський та Волиньський - Луцьк та Львів, щоб відсікти Україну від поставок західної зброї.    

 - Але ми півроку облаштовуємо кордон і готуємося до цієї зустрічі. Думаю, що вторгнення колон уже не буде, як це було у лютому. Якщо вони наважаться, якщо зберуть це угрупування, це будуть бої на кордоні. І зустріч буде дуже серйозна, - вважає експерт.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також