Чи стане Квасилів вітриною Рівного?

1079 0

Ми у соцмережах:

Чи стане Квасилів вітриною Рівного?

Уперше на минулій сесії міська рада Рівного виділяла кошти на селище Квасилів, яке торік приєдналось до громади. Загалом із 406 мільйонів гривень бюджету розвитку Квасилову дісталося понад 17 мільйонів. Керівництво міста вважає, що Квасилів має стати «вітриною» Рівного і переконати сусідні Білу Криницю та Городок приєднуватися до Рівненської територіальної громади.

Віта Кисільова, староста Квасилова:

— На капітальний ремонт доріг Квасилова було виділено 17 мільйонів гривень. В ремонт доріг входитиме дорожнє полотно, тротуари, бордюри й заміна електроопор, які уже похилилися. Зокрема, у нас є вулиця Молодіжна протяжністю близько чотирьох кілометрів. У деяких місцях на цій вулиці такої розкоші, як тротуари, немає, а в певних місцях з бордюрів виглядає арматура. Тому на ремонт вулиці Молодіжної буде спрямовано 10 мільйонів гривень. Ще сім мільйонів гривень піде на ремонт вулиць Богдана Хмельницького, Рівненської, Соборної та Перспективної.

Було ще виділено 160 тисяч гривень на розробку проєктно-кошторисної документації з реконструкції місцевої амбулаторії. Адже потрібно покращувати доступ до закладу для маломобільних груп населення. Ще 300 тисяч депутати спрямували на розробку проєкту капітального ремонту Будинку культури.

Олександр Третяк, міський голова:

— Плануємо у Квасилові оновити амбулаторію, зробити приміщення, де працюватиме відділення ЦНАП, та відремонтувати дороги. На мою думку, кожен мікрорайон Рівного є важливим. Оскільки Квасилів став частиною нашої громади, то не буде обділений увагою міської влади. Зауважу, що селище має власні бюджетні кошти, які ми теж направляємо на благоустрій.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також