Чиновники знають, що робити з майном авторемзаводу

1028 0

Ми у соцмережах:

Чиновники знають, що робити з майном авторемзаводу

Разом з представниками Міноборони та Державного концерну «Укроборонпром» у Рівненській ОДА обговорили ситуацію щодо діяльності Рівненського авторемзаводу, на території якого зберігається майно Міноборони.

Завод має багатомільйонні борги, тому просить Міністерство платити за зберігання їхньої техніки та агрегатів або ж надавати держзамовлення, щоб підприємство могло заробляти, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

- Домовились, що Міністерство та «Укроборонпром» забирають не задіяне у повсякденній діяльності підприємства майно. Непридатне для використання майно за погодженням міністра оборони готові віддати заводу на утилізацію. А це близько 5,5 тисяч агрегатів та 93 автомобіля можуть бути здані на металобрухт або розібрані на запчастини для подальшого використання. Таким чином Рівненський авторемзавод зможе на кілька мільйонів скоротити наявні борги, - розповів деталі зустрічі Віталій Коваль, голова Рівненської ОДА.

Разом з тим, за словами керівника області, не вирішеною залишається проблема відсутності регулярних замовлень. Хоча напередодні повідомлялось що новим клієнтом збиткового підприємства стануть рятувальники.

 

Читайте також: Авторемзаводу допоможуть заробляти, аби вивести з боргів


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також