Чоловіча БК “Рівне” закінчить перше коло в Івано-Франківську

1084 0

Ми у соцмережах:

Чоловіча БК “Рівне” закінчить перше коло в Івано-Франківську

Чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне” ці вихідні проводить в Івано-Франківську, де зіграє два заключні матчі першого кола групового етапу Чемпіонату України у вищій лізі проти тамтешньої “Говерли”. Суботня гра розпочнеться о 18:30, а в неділю команди вийдуть на паркет о 13:30.

Якщо проаналізувати виступ франківців в цьому чемпіонаті, то команда в спарених турах неодмінно грала з усіма суперниками у “нічию”… ну, майже… Звісно, не вдалося зберегти таку тенденцію на виїзді проти БК “Тернопіль”, там команда двічі поступилася. Але, повернутися на п’ятдесятивідсотковий показник вдалося в заключному ігровому турі минулого року. Доволі несподівано, франківці на своєму паркеті двічі обіграли одного з фаворитів “Хімік-2” в першій грі 76:71, а в повторній грі взагалі розгромили суперника 84:53. Нагадаємо, що “Хімік-2” – це команда, яка завдала першої поразки в сезоні нашому БК “Рівне” і упевнено посідає третє місце турнірної таблиці. Зважаючи на це, рівнянам аж ніяк не буде легко в Івано-Франківську.

Якщо ж казати про історію протистоянь між БК “Рівне” та “Говерлою”, то за попередні два сезони команди відіграли між собою вісім матчів. Перевага за нашою командою 5 перемог проти трьох у суперника, при чому, рівняни виграли останні чотири поєдинки, тобто всі зіграні у попередньому чемпіонаті. 

Щодо складу “Говерли”, то безумовним лідером команди є Андрій Калашніков, який в середньому проводить на майданчику понад.36 хвилин, набирає 20,6 очок, 2,8 перехоплень, 5,6 результативних передач і 6,3 підбори. Також ударною силою в атаці франківців є Денис Кошовець 13,4 очки в середньому за матч, Олексій Соловйов – 15,2 та Володимир Орленко – 12,5. “Королем щита” в команді є безумовно гігант Володимир Орленко, який в середньому за матч робить 9,7 підбирань.

Нагадаємо, що сьогодні, у суботу 11 січня о 17:00 усіх любителів баскетболу чекають у Спорткомплексі ДЮСШ-4 на матчі жіночої Суперліги. БК “Рівне” прийматиме БК “Франківськ-ПНУ”


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також