У Рівному започатковують турнір з футзалу: “Кубок пам’яті друзів”

1064 0

Ми у соцмережах:

У Рівному започатковують турнір з футзалу: “Кубок пам’яті друзів”

Три ветеранські команди з Рівного, одна з Червонограду, а також місцева збірна журналістів та юнаків відділення футзалу “ДЮСШ №4” стануть першими учасниками нового турніру “Кубок пам’яті друзів”, який відбудеться у неділю 12 січня у рівненському Спорткомплексі “ДЮСШ №4”.

Команди будуть розподілені на дві підгрупи по три команди. Після групового етапу відбудеться матч за “бронзу” та головний фінал. Розпочнуться ігри з 10:00. Організаторами та ініціаторами турніру виступили Асоціація футзалу Рівненщини, клуб “Рівнестандарт”, а також місцеві ветерани футзалу.

Один із співорганізаторів турніру, людина, яка на початку дев’яностих стояла біля витоків футзалу на Рівненщині і до цього часу активно живе улюбленим видом спорту, директора “ДЮСШ-4” Віталій Засморжук, розповідає, що “новим” цей турнір назвати важко. Адже більше 20 років в ці дні проводився турнір, а потім і матч пам’яті рівненського футзаліста Анатолія Мудика. Але, нажаль, час не стоїть на місці і бере своє. Зараз вже набагато більше колишніх футзалістів відійшли на небеса. Тож, зібравшись “оргкомітетом” з представниками Асоціації футзалу Рівненської області, ФК “Рівнестандарт”, президентом цього клубу Віктором Зарудним та тренером і ветераном Юрієм Баховським з сумом, констатували, що буде справедливо, що даний турнір розшириться і трансформується в “Кубок пам’яті друзів”. Ці змагання закликають нас усіх згадати своїх товаришів та партнерів по різним командам, які грали пліч-о-пліч у футбол і футзал але нажаль уже їх з нами немає.

У першому турнірі візьмуть участь 6 команд:
ФК “Рівнестандарт” – зібрана з гравців, які грали за МФК “Рівне” та “Случ”, представляючи наше місто у “золоті часи” рівненського футзалу.
ФК “UA:Рівне” – збірна журналістів рідного міста
ФК “Криївка” – друзі, які разом кілька десятиліть і досі збираються, щоб поганяти м’яча.
ФК “Збірна Ветеранів” – професійні гравці нашого міста у віковій категорії 40+
ФК “ДЮСШ 4” – молоді вихованці та майбутнє футзалу, які виступатимуть задля професійного росту.
ФК “Гірник” – гості змагань з м. Червоноград, що на Львівщині.

Повний розклад матчів турніру:
10:00 Рівнестандарт – UA:Рівне
10:35 ДЮСШ №4 – Збірна ветеранів
11:10 Рівнестандарт – Криївка
11:50 Збірна ветеранів – “Гірник” (Червоноград)
12:25 UA:Рівне – Криївка
13:00 ДЮСШ №4 – “Гірник” (Червоноград)
13:40 Матч за 3-є місце
14:20 Фінал 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також