Чоловік легкоатлетки Прищепи каже, що вона прийняла таблетку від тиску, а не для виведення допінгу

3672 0

Ми у соцмережах:

Чоловік легкоатлетки Прищепи каже, що вона прийняла таблетку від тиску, а не для виведення допінгу

Спортсмен і чоловік Наталії Прищепи, яка готувалася до Олімпійський ігор в Токіо, рівнянин Роман Кроль стверджує, що звинувачення його дружини в прийомі допінгу – безпідставні. За його словами, вона лише одного разу вжила таблетку від тиску, що й відобразилося в результатах аналізів.

 «Від 0 - 6 місяців за разовий прийом таблетки від тиску , де другорядною діючою речовиною - сечогінка? Сечогінка! В одній разовій таблетці , від тиску другорядна речовина чи мала здохнуть, взагалі. Ви серйозно? думайте...»

Журналісти, за словами п.Кроля, - некомпетентні, і помилилися в тому, що звинуватили Прищепу в прийомі допінгів, а потім – сечогінних препаратів для того, щоб вивести сліди допінгу з організму:

«…Елементарної логіки не вистачає зрозуміти , що використання сечогінки не виведе ніякий допінг за разовий прийом».

«Не зважаючи ні на що, я вірю в краще: що рішення буде справедливим і чесного спортсмена не затьмарять рішенням контролюючого органу за прийом препарату від тиску в екстреній ситуації. І Наталя побореться за медалі ОІ в Токіо - мрія будь-якого спортсмена і 13 років її спортивної кар’єри не піде коту під хвіст», - додав він.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також