Чоловік з дружиною з Дубровиці народилися в один день і разом вже 30 років

2387 0

Ми у соцмережах:

Чоловік з дружиною з Дубровиці народилися в один день і разом вже 30 років

У Рівненській області у місті Дубровиця подружжя Геннадій та Олена Конончуки відсвяткувало 50-річчя з дня їхнього народження. Чоловік і дружина з'явилися на світ в один день, місяць і рік, в одному пологовому будинку, ходили до однієї школи, а згодом одружилися і разом вже 30 років.

 Про це повідомляє «ТСН».

Історію унікального подружжя, яка розпочалася ще в пологовому будинку Дубровиці Рівненської області,йдеться в сюжеті Сніданок 1+1.

Геннадій старший за дружину на 2 години 45 хвилин. За словами дружини, він пишається цим фактом.

"Коли я народився, я лежав собі і дивлюся: до мене підвезли чарівну дівчину. Я так глянув, а вона така гарна. Тоді й закохався", – жартує чоловік.

Мама Олени, Ольга Охримівна згадує, що зятя запримітила ще в пологовому будинку - він був найбільшим серед новонароджених хлопчиків.

"Хто тоді знав, що то буде мій зять?" – каже жінка.

Геннадій та Олена через кілька років післі першої зустрічі зустрілися вдруге - у школі. Вони навчалися у паралельних класах. Жінка розповідає, про почуття Геннадія не здогадувалася, та й він не сильно їх афішував.

"Принесла вона якось додому листівочку, а на ній написано англійською "любов" і намальоване сердечко", – додає Ольга Охримівна.

Такі анонімні  зізнання у коханні надсилав дівчині Геннадій. Згодом вони розговорилися і виявилося, що народилися в один день. Далі були зустрічання, дарування квітів у шкільних коридорах і вальс удвох на випускному вечорі. У 19 років Геннадій та Олена одружилися і ось уже 30 років живуть у щасливому шлюбі.

"Ми дуже подібні, навіть мислимо так само. Обоє – Діви", – розповідає Олена.

Подружжя має двох доньок Світлану і Софію. Ще одна донька Олена померла дитиною, але пара змогла разом пережити біль.

"Я бачу їхнє поєднання характерів і таке розуміння одне одного, і це настільки надихає, що мимоволі думаєш: а хочеться і собі так само, – каже донька Світлана.

"Я пораджусь про щось з мамою, іду до тата з цим же питанням, а він каже: "А як сказала мама?" Я розповідаю, а він тоді: "Ну і я так думаю", – додає Софія.

Саме дівчата організовують щорічні святкування дня народження для батьків. А Геннадій та Олена, навіть проживши разом 30 років, досі гуляють, тримаючи одне одного за руки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також