Чоловіка на Рокитнівщині автомобіль не збивав: він сам впав і захлинувся кров`ю

1038 0

Ми у соцмережах:

Чоловіка на Рокитнівщині автомобіль не збивав: він сам впав і захлинувся кров`ю

У Сарненському районі поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка.

Відповідно до лікарського свідоцтва,  69-річний житель села Карпилівка помер внаслідок асфіксії, аспірації кров’ю, відкритих множинних переломів лицевого скелету із крововиливами під оболонки мозку.

Нагадаємо, що  24 листопада на спецлінію 102 близько 18-ї години надійшло повідомлення від медиків, що на вулиці Княгині Ольги в селі Карпилівка колишнього Рокитнівського району вони констатували смерть пенсіонера, якого збив автомобіля, а водій з місця події зник.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив: за результатами додаткового огляду місця події та отриманої інформації із камер відеоспостереження факт ДТП не підтвердився: жодних слідів гальмівного шляху, іншої слідової інформації, яка б вказувала про скоєння автопригоди, не виявлено. За цим фактом слідчі відділення №2 у Рокитному внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією -  нещасний випадок.

Поліцейські встановлюють усі обставини події. Попередньо, чоловік отримав травми несумісні із життям внаслідок самопадіння.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також