Чому клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» обирають тариф «Твій газ Рівномірний платіж»

641 0

Ми у соцмережах:

Чому клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» обирають тариф «Твій газ Рівномірний платіж»

Майже 4000 клієнтів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», вже оформили угоди на газопостачання за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж».

Прогнозовані платежі, фіксована ціна, менша сума в платіжці у холодну пору – найважливіші переваги цього тарифу.

«Щодня 80-100 осіб оформлюють перехід на «Твій газ Рівномірний платіж».  Чому? А тому що це зручно, перш за все, тим, що споживач чітко знає, яку суму за газ має сплатити, не переймається показниками, а відтак, не має необхідності зайвий раз йти до Клієнтського простору», – розповіла начальниця відділу обслуговування фізичних осіб ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Тетяна Парфенюк.

Розрахунок рівномірного платежу відбувається за формулою: річний об’єм спожитого клієнтом газу множиться на фіксовану ціну (7,99 грн за кубометр) та ділиться на кількість місяців, що залишилась до завершення дії тарифу.

«При цьому найкраще тариф підійде для споживачів, котрі використовують газ для опалення осель, оскільки в них споживання під час опалювального сезону суттєво зростає. Саме з тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» вони зможуть уникнути переплати в холодну пору, а відтак спланують сімейний бюджет», – зазначила Тетяна Парфенюк.

«Без вагань раджу своїм друзям, які проживають у приватному секторі, перейти на «Твій газ Рівномірний платіж». Сума до оплати стабільно однакова, ціна фіксована, заплатив – і маєш спокій. Вже три місяці як ми на цьому тарифі і дуже задоволені», – зауважила Галина Джурик із Здолбунова.

Дізнатися більше про «Твій газ Рівномірний платіж» та знайти калькулятор для обчислення суми щомісячного платежу, допоможе сайт https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua/

Подати заявку на постачання за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» можна до 30 вересня.  Це зручно зробити:

— у відділеннях «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» або Клієнтських просторах 104.ua (https://rv.gaszbut.com.ua/contacts);

— на сайті «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (вам передзвонить наш менеджер);

— зателефонувавши за номерами: 067-215-95-69, 067-553-43-22;

— через Viber-bot 7104ua.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також