Чотири великих куби — це новий торговий центр на Київській

6979 0

Ми у соцмережах:

Чотири великих куби — це новий торговий центр на Київській

Компанія бізнесмена Олександра Іванова вирішила пролити світло на свій черговий фінансовий проект. Тож незабаром компанія «Стоград», яку пов’язують із колишнім секретарем Рівненської міської ради Юрієм Торгуном, забудує ще одну вільну земельну ділянку, яка знаходиться поблизу автовокзалу. Проект майбутнього шестиповерхового торгового центру розробили архітектори Владислав Масюк та Володимир Довгалець. Останній представляв його перед радою архітекторів, яка є останньою інстанцією перед отриманням містобудівних умов та обмежень, які дозволять розпочати будівництво.

Володимир Довгалець, архітектор:

Фасад будівлі буде виконано у сучасному стилі з великою кількістю композитних матеріалів. Умовно будівля поділена на чотири куби, які формують загальну архітектуру. Оскільки на цій ділянці дороги є проблеми із рухом транспорту, то проект передбачає реконструкцію вулиці Буковинської так, щоб з’явився виїзд на вулицю Київську. Так буде зручніше клієнтам добиратись до торгового цетру. Від торгового центру до сусіднього коледжу буде відстань у 26 метрів. В’їзд зі сторони коледжу збережеться, а ще там буде облаштовано тротуар для зручності пішоходів.

Сергій Коханюк, начальник відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції області:

Рух на вулиці Буковинській дуже інтенсивний, і прикро, що вона фактично переривається на перетині з вулицею Орлова. Адже виїзду там на Київську немає, що погіршує транспортну ситуацію. Це вважається дворовою територією. Дуже добре, що забудовник готовий фактично «прорубати» вулицю.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також