Де краще купувати побутову техніку та електроніку?

2079 0

Ми у соцмережах:

Де краще купувати побутову техніку та електроніку?

Купівля електроніки чи побутової техніки — справа відповідальна. Особливо це стосується приладів із високою ціною. Тому крім підбору марки та моделі техзасобу слід ще знайти добросовісного продавця. Вони зазвичай дають офіційну гарантію на товари, пропонують якісну клієнтську підтримку.

Частіше за все сучасні споживачі купують техніку та електроніку в інтернет-магазинах. Наприклад, придбати потрібний прилад чи гаджет можна на платформі storeinua.com. Онлайн-магазини працюють цілодобово. Також подібні сервіси допомагають зекономити час, оскільки замовлення можна оформити, не виходячи з дому.

Ознаки якісного інтернет-магазину

Спершу варто звернути увагу на зручність використання сайту. Добросовісні компанії пильно слідкують за практичністю власних онлайн-ресурсів, оскільки від цього фактору залежить рівень продажів. Розділи з важливою інформацією мають знаходитися у добре помітних місцях. Сайт повинен швидко завантажуватися.

Вимоги до каталогу товарів
 

Асортимент продукції має бути розділений на групи схожих приладів або гаджетів. Картки товарів у цифрових каталогах повинні містити:

- детальні описи із зазначення технічних параметрів продукції;

- розділ з відгуками інших покупців;

- ціну та індикатор наявності техзасобу на складі.

Також у картці товару має бути інформація щодо гарантії, умов оформлення кредиту (якщо така опція доступна).

Доставлення придбаної продукції

Якісний онлайн-магазин повинен відправляти запропонований товар у найкоротший строк (1-2 дні). Винятком може бути лише ситуація, коли потрібного приладу немає в наявності. Тоді продавець змушений замовляти техзасіб у постачальників. Строки та інші подібні деталі повинні обговорюватися з клієнтом на етапі оформлення замовлення.


Додаткові послуги інтернет-магазинів

Деякі великі торгові мережі пропонують споживачам техніку та електроніку, які були у вжитку. У такому разі продавець має надавати гарантію хоча б від 1 місяця. Якщо гарантійний строк значно коротший, скоріше за все, запропонована вживана продукція має сумнівну якість.

Варто додатково відзначити опцію trade-in. Така пропозиція передбачає обмін приладів або гаджетів, якими вже користувалися, на нові. Зазвичай вживані техзасоби міняють із доплатою покупця. Більше інформації про наведені пропозиції можна знайти, наприклад, на сайті інтернет-магазину StoreInUA.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також