Де шукати «Отамана»?

1966 0

Ми у соцмережах:

Де шукати «Отамана»?

Майже два роки минуло як у скверику біля пляжу Басівкутської водойми облаштувався пейнтбольний клуб «Отаман». Немало рівнян, любителів постріляти фарбами, за цей час тут порозважалось, в альтанках і дні народження справляли. І тільки нещодавно чиновники виявили, що цей пейнтбольний клуб самовільно зайняв територію і працював незаконно. Тобто операції «демонтаж» клубу не уникнути.

Валентин Манчук, власник пейнтбольного клубу «Отаман»:

— У цьому бізнесі я уже давно і маю позитивний досвід. Є власником пейнтбольного клубу в Києві — там тренуються спортсмени. Також є співвласником клубу в Чернівцях. На березі Басівкутської водойми працюю уже близько двох років. Спочатку намагався узяти дозвільні документи, але потім зрозумів, що це зробити нереально. Тому й змирився, та й досі нікому до нас не було діла. Наше відпочинкове містечко біля пляжу в Рівному користувалося популярністю, завжди були клієнти. Здебільшого діти, бо ми єдиний клуб у Західній Україні, в якому можна займатись пейнтболом з 5 років. Бувало, що у нас діти й дні народження справляли.

Оскільки нас не силою хотіли демонтувати, а запропонували переїхати у більш зручне місце, то поставилися до цього з розумінням. Зараз розглядаються два варіанти, куди усе можна перенести — у район гідропарку та на Пагорб Слави. Однак конкретного рішення міська влада ще не прийняла.

Віталій Герман, заступник міського голови:

— Виконавчий комітет міської ради прийняв рішення знести ті тимчасові споруди. Адже вони заважатимуть окультуренню пляжу озера, яке ми плануємо зробити. Оскільки діяльність клубу — це все ж дозвілля рівнян, знищувати його не збираємось. Шукаємо варіанти, куди перемістити клуб. Головне, щоб усе було законно.

«Отаману» дали два тижні, щоб забрати свої «декорації», дерев’яні щити і альтанки. Якщо підприємець не зробить цього самостійно, йому виставлять рахунок за демонтаж.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також